INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, GLOWiD & BANGERHEAD

Det är dags att ta semester men innan dess ska vi kora Månadens favoriter från Juni! Här har ni en ansiktsrengöring som inte kan jämföras med något jag tidigare testat, en solskyddsfaktor till ansiktet som inte känns som en solskyddsfaktor och till sist, två sminkfavoriter i en och samma förpackning. Varsågoda!

månadens favoriter juni 2022
1. Molecular Silk Amino Hydrating Cleanser | 2. Hyal reyouth moist sun | 3. Bronzer & Blush Duo Orgasm/Laguna

Vad innebär Månadens Favoriter? Som Makeupartist och skönhetsbloggare testar jag dagligen nya skönhetsprodukter. Produkter som jag älskar från första stund eller som jag kommer på mig själv med att använda lite extra mycket blir sedan favoriter som jag varje månad delar med mig av till er! De sammanfattas i ett Månadens Favoriter-inlägg här på bloggen och sen ger jag en muntlig genomgång och visar hur de används på min Insta Story. Missar du något inlägg har du dem alltid sparade i mina highlights på Instagram.

Allies of Skin1# Molecular Silk Amino Hydrating Cleanser | Allies of Skin

Jag har förstått att jag är sen på bollen när det kommer till den här ljuva rengöringsprodukten men jag har inte haft en aning om att den fanns. I juni testade jag Molecular Silk Amino Hydrating Cleanser för första gången och nu känner jag att det är en plikt att se till att ni inte heller missar att den! 

Jag kan ärligt talat inte komma på en annan rengöring jag har provat som känns som denna! Konsistensen på rengöringen är något alldeles extra och den gör huden så mjuk och silkeslen. Formulan är som en blandning av gel, olja och balm. När du sedan använder vatten ger den en lite mjölkaktig känsla på huden. Doften påminner i starten om en sådan där god punschpralin med vita prickar på ni vet (kanske är ensam om den jämförelsen haha) men den försvinner när man väl börjar massera in den.

Så här använder du rengöringen:
Börja med att massera den utan att använda vatten, då känns den som ett oljebalsam på huden. Tillsätt sedan lite vatten (jättelite behövs) och då blir den som sagt lite mjölkaktigt. Efter det sköljer du antingen bort den direkt eller så kan du låta den vara på i ett par minuter.

Känslan på huden när du är klar:
Den känns både återfuktande och rengör bra på huden men främst är den så mummig för att den lämnar en sådan där mjuk och silkeslen serumkänsla på huden under en lång tid efter! En självklar favorit efter första användningen som stannar kvar i badrumsskåpet.

Innehållet?
En blandning av moringa- och saffloroljor kombinerat med hyaluronsyra och aminosyror.

Pris | Molecular Silk Amino Hydrating Cleanser kostar 430 kr/ 100 ml och du hittar den på Bangerhead.se

Hyal reyouth moist sun Dr Ceuracle2# Hyal reyouth moist sun | Dr Ceuracle

Nästa favorit, Hyal reyouth moist sun, är ett solskydd som minst sagt blivit en riktig snackis i skönhetsvärlden den senaste månaden. Det här är verkligen en ultimat produkt för dig som inte gillar den där solkrämskänslan i ansiktet men fortfarande vill skydda dig mot solen med spf. 

Varför den är så omtyckt?
Den här produkten har blivit otroligt hyllad för sin formula eftersom den är som någon slags hybrid mellan ansiktskräm och solskydd med en underbar lätt formula som samtidigt innehåller en rejäl fuktbomb! Den innehåller 10 olika typer av Hyaluronsyra, som alla verkar djupt återfuktande och barriärstärkande på huden och den sjunker in snabbt i huden utan att kladda. 

Den känns verkligen inte som en solkräm utan den känns mer som en lätt fuktkräm eller som en essence eller ett serum. Sen innehåller den alltså solskydd SPF50. Jag är verkligen mega imponerad av den här formulan!! Ett måste att klicka hem inför vardagen eller semestern! 

Läs också: 3 bra dagkrämer med spf som du inte får missa


Pris | Hyal reyouth moist sun
kostar 349 kr/ 50 ml och du hittar den på Glowid.se


Bronzer & Blush Duo Orgasm/Laguna Nars3# Bronzer & Blush Duo Orgasm/Laguna | Nars

Är det något märke som kan trolla fram smarriga limited edition produkter på sommaren så är det Nars. Förra året blev jag helt besatt av deras krämbronzer som doftade tropisk solkräm (använder den fortfarande). I år har de tagit sina två bästsäljare och slagit ihop dom till en produkt – den här vill man inte vara utan!

De första produkterna jag tänker på när jag hör Nars är solpudret Laguna och rouget Orgasm. Det har varit märkets storsäljare i flera år eftersom nyanserna är klassiska och passar i stort sätt alla men ger en liten tvist på huden! Orgasm, har en sval persikorosa nyans med ett litet lätt guldskimmer i som gör nyansen svår att missa. Den gör sig alltid lite extra snygg på sommaren eftersom den sticker ut utan att sticka ut. Man lägger liksom märke till färgen som inte känns så vanlig. Formulan är dessutom superlätt och är byggbar så du kan välja om du vill ha lite lätt av den eller om du vill ha den kraftigare. Solpudret Laguna är också en klassiker som ger en varm bronzig look utan massa glitter och skimmer som vunnit massor av priser. Den har alltid funnits i min frilansväska och kunderna älskar den eftersom du både kan använda den som bronzer och för att skulptera ansiktet. 

Att dom här två pangprodukterna kommer i en duoprodukt är INTE vanligt. Därför vill jag passa på att flagga för att det är en riktig guldprodukt att ha i sminkväskan. 

Pris | Bronzer & Blush Duo Orgasm/Laguna hittar du för 450 kr på Lyko.se

Hoppas att du hittar en ny favorit bland produkterna! Kram Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

 1. NARS-paletten måste jag ta en närmare titt på 🤩.
  Trevlig sommar❣️

  • Användarens profilbild
   Lina Reply

   Gör det! Två användbara färger som jag älskar så länge😄✨

Skriv en kommentar