ARTIKELN ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR LYKO OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL LYKO

Letar du efter en smart present till mannen i ditt liv? Satsa på en skönhetskalender för män! Det är ett perfekt sätt att introducera honom för hudvårdsprodukter, genom att öppna en lucka varje dag fram till jul. Här får du tips på 3 olika alternativ med varierade produkter!

julkalender till man 2023

1# Man-datories Julkalender | By Lyko

I flera år i rad har Lyko tagit fram en adventskalender anpassad för män. I år är den lite mer pricy men innehållet är där efter! En riktigt bra mix av olika varumärken, bra för både den som har koll eller är nyfiken på att lära sig mer! Vill du ha exakt innehåll hittar du det på länken nedan.

Lansering?
Årets kalendrar från Lyko kommer att släppas kl. 12.00 den 2/10. De kommer dessutom att ha ett digitalt väntrum som du kan ställa dig i redan kl 11.30 samma dag och vänta på släppet.

Pris | 999 kr (Innehåller produkter till ett värde av 4370 SEK) >>Du hittar kalendern på lyko<< 

julkalender man
2# Survival Kit for Busy Men | Rituals

Rituals lanserar sin första presentbox speciellt för män! Denna exklusiva gåva innehåller 12 användbara produkter som är designade för att lyxa till det lite i din killes vardag. I kalendern hittar du bla duschskum och rituals effektiva koffeinschampo, deras populära 24-timmars antiperspirant och Sport-kroppslotion.

Pris | 1099 kr (Innehåller produkter till ett värde av 2099 kr) >>Du hittar kalendern på lyko<<

 

3# Advent Calender Men | Nivea men

Nivea men har tagit fram en liten lyxig presentbox med noggrant utvalda produkter från NIVEA och Labello – ett bra alternativ om man vill testa runt bland olika produkter som är användbara i vardagensrutin.mänmän Den här adventskalendern innehåller 24 skönhetsprodukter, inklusive läppbalsam, ansiktsmasker, body lotion, ansiktskrämer och deodoranter, tillsammans med andra spännande överraskningar.

Pris | 599 kr (Innehåller produkter till ett värde av 1255 SEK) >>Du hittar kalendern på lyko<< 

 

Vad tror du, blir det någon julkalender till mannen i ditt liv i år?

Läs också: Hudvård för honom | Guiden till en bättre hudvårdsrutin

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar