Om du letar efter en unik salong inom skönhet där du kan spendera egen tid samtidigt som du får genuin kundservice på högsta nivå, så kan jag gladeligen meddela att konceptbutiken Youtime äntligen öppnat officiellt. Stolt kan jag meddela att det dessutom är min arbetsplats ett par dagar i veckan!

Youtime är inte som vilken skönhetsbutik som helst.

Youtime är ett nytt koncept där fokus ligger på att skönhet och välbefinnande inte ska komma på bekostnad av vår planet. Med ett stort fokus på kundservice tillsammans med kreativitet och design i centrum är det här ett varumärke där människor ska vilja spendera tid och hitta balans i sina liv.

Hjärnorna bakom konceptet är Sara Hilden – Bengtsson, medgrundare för H&M-ägda & Other Stories och Steve Terry, tidigare delägare, kreativ- och affärschef för LYKO och grundare på Toni & Guy i Sverige. Två ikoner i mina ögon, som sedan i höstas varit en stor del av min jobbvardag.


Det här erbjuder Youtime i salongen

På plats kommer du bla kunna boka tid med mig för brynkonsultationer och individuella sminkkurser. Du kommer kunna få ditt hår gjort hos någon av frisörerna som verkligen sticker ut både i kompetens och skräddarsydd service. Du kommer inom kort även kunna boka in besök hos en hudterapeut, healer eller utföra yoga och meditation på plats. Jag älskar det här och det är en match made in heaven med mina egna värderingar inom skönhet.

Necessaire återförsäljare butik stockholmEn av mina favoriter som vi säljer i butiken – ett retinol serum för kroppen från Nécessaire.

Det här erbjuder Youtime i butiken

För att toppa salongsbesöket har vi tagit in fantastiska och unika varumärken som erbjuder det lilla extra. Här hittar du produkter med bla Becorp stämplar, som är både topp i kvalité men som samtidigt värnar om planeten. Varumärken som Rose ink, Nécessaire, Manasi 7, Davines, Källa, Leif mfl finns i butiken och du bara måste komma in och titta!

Mina topp 5 bästa produkter från butiken som jag använder flitigt privat (missa inte rabattkoden i slutet!!)

favoriter youtime1. Källa, Cycle Sync – Day 1-15 / Day 16-30 | 199 kr / 199 kr (länk till youtime)
Hormonsvängningar och ett helt annat perspektiv på min kvinnliga cykel var ett faktum efter barn och jag är så fascinerad över hur mycket jag har lärt känna mig om mig själv sedan jag satte mig in i hur man egentligen fungerar under en menscykel. Det är ett före och ett efter, helt klart, och det här skulle alla behöva alla lära sig. För att matcha och boosta min kropp under menscykeln har jag ätit Källas Cycle sync i snart 4 månader och jag är så glad för att jag hittat dem. Mer balanserad och fylld med ämnen som jag saknat, är resultatet. Varma, varma rekommendationer.

2. Nécessaire, The Body retinol | 749 kr (länk till youtime)
Har du torra och fnasiga ben, räck upp en hand! Jag är inne på 4:e veckan med The body retinol, en kroppslotion (serumbalm) med hudvårdsegenskaper som främst levererar resultat pågrund av sitt innehåll av 0,1% ren retinol och 10% AHA. De aktiva ämnena reparerar och förebygga linjer, rynkor, fläckar, ärr, märken och ojämnheter på huden och gav mig speciellt en ooooh-känsla på benen redan efter 3 appliceringar. Värd en investering! Slut överallt i stort sätt men du hittar den hos oss både i butik och online för vi har stockat upp.

3. Leif, Hand wash 500 ml | 362 kr (länk till youtime)
Trendiga varumärket Leif, Australiens moderna svar på Aesop, erbjuder urläckra förpackningar med otroliga dofter för kropp och sinne. Det här är en produkt man kommer ihåg efter att ha tvättat händerna och har imponerat på alla mina gäster hemma. Dessa säljs exklusivt på Youtime i Sverige så är du inne i butiken får du inte missa att dofta på dem. Beställer du från hemsidan är Buddha wood eller Kakadu plum mina två favoriter.

4. Daviness, Essential Love Smoothing Shampoo | 309 kr (länk till youtime)
Gillar man att stötta varumärken som gör 100% ansträngning för planeten SAMTIDIGT som man får en otroligt bra produkt till håret vill jag rekommendera dig att ha en Davinessprodukt i ditt badrum. Jag trodde att jag hittat mitt favoritschampo men tji fick jag när jag använde Daviness Love serie. Mitt hår älskar det här schampot! Baserat på olivextrakt rengör den milt och förebygger slitage på håret vid användning av värmeverktyg. Doftar himmelskt och kickade ut min tidigare favorit redan efter första användningen. Wow!

5. Rose Ink, Blush Divine Radiant Lip & Cheek Color(länk till youtime)
Sminkmärket som imponerat rejält på mig och som inte riktigt liknar något annat. Otroligt bra kvalité, cleana produkter och fina förpackningar. Krämrouget är utan tvekan favoriten och kommer i jättefina färger som både går att använda på både kinder och läppar. En smart multiprodukt som säljs exklusivt i få butiker, bla hos oss!

ANVÄND RABATTKODEN LINAYOUTIME25 FÖR 25% PÅ DIN FÖRSTA PRODUKTBESTÄLLNING Giltigt tom 11/3 2023!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar