BröllopsmakeupDet här är Mitt LivWeekendresor

3 dagar av Bröllop


So many beautiful friends at the wedding!


Me and my friend Maria posing!


Newly wed´s!


Singer, Dj & songwriter Sara Varga was the main DJ at the wedding.


Nice view I had, right?


For starter, gratinated lobster with ceasar salad.


Main course, Lamb with Chevré Mash potatoes and some redwine sauce.


The wedding cake was extraordinary! 

Mr and Mrs Wedar

Här kommer några bilder från förra helgens fantastiska bröllop i Tylösand. Bilder säger mer än tusen ord så den här gången låter jag dom tala för sig själva! Brudparet, Nanna & Jonas, igen tack för ett jätte fint bröllop! All lycka till er<3

/Here are some pictures from last weekend’s stunning wedding in Tylösand. They say that pictures say more than a thousand words, so this time I let them speak for themselves! The bride and groom, Nanna & Jonas, thanks again for a really nice wedding! All the best to you <3

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU