Att hitta den perfekta julklappen inom skönhet kan både skapa stress och beslutsångest. Det är ju inte alltid så lätt att välja åt någon annan då skönhetsprodukter är så personliga. Vad passar bäst att ge bort till den som älskar det trendiga och vad uppskattar egentligen den klassiska personen? Förra veckan tipsade jag om de perfekta julklapparna i en artikel här på Devote. Här kommer den om du missat den!

/Finding the perfect Christmas gift within beauty can both create stress and anxiety decision. It’s not always easy to choose for someone else when beauty products are so personal. What is best suited to give away to those who love trendy things and what is really the classic person appreciate? Last week I wrote an article about the perfect Christmas gifts here on Devote.se If you want to read it its here below. Translate the text in your language on the google translation button to the right on this page!

Den okomplicerade

Ska du köpa en julklapp till en person som inte riktigt prioriterar beautyprodukter kan hudvård vara en ganska bra idé.  Vill man ändå pusha personen till att komma igång så gäller det att börja med basic produkter. Make Up Store säljer bland annat ett bas kit som innehåller en necessär, en mascara, en eyeliner och en brynskugga! Perfekt för den som vill sätta igång!

Tips på julklappar:

 • Make Up Store, Eyes Kit, Limited Edition, 395 Kr
 • No7, Lift & Luminate Day Cream 259Kr
 • Nyx, Powder Blush Bordeaux 95Kr
 • Maybelline New York, Fit me concealer 99Kr

Den klassiska

Den här personen brukar oftast veta vad man vill ha och byter inte ut produkterna man gillar i första taget. Man håller sig oftast till de klassiska färgerna och testar de produkter man hört ska vara bra eller som man läst om. Är produkterna populära och har kvalité går detta hem direkt! En bra concealer är svårt att hitta och har ni inte provat Clarins Instant concealer kan jag varmt tipsa om den inför julklappsköpandet!

Tips på julklappar:

 • Too Faced, Matte Eye Shadow 335Kr
 • Make Up Store, Glitter Eyeliner Choco Lux 155Kr
 • China Glaze Nail lacquer, Evening Seduction 98Kr
 • Clarins, Instant Concealer 320Kr

Den medvetna

Har personen ett intresse för skönhetsvärlden, har man oftast koll på vad som är nytt och vad som är trendigt. Man vet oftast hur man ska använda produkterna och gillar att experimentera med nyheter. Om din vän inte redan har den här produkten så vill jag tipsa om Anastasias Contour kit som varit slutsålt i hela sverige i veckor. En perfekt palette för den som vill kunna korrigera, ge färg och highlighta sin makeup! Jag fullkomligt älskar den!

Tips på julklappar:

 • Flormar, Long Wearing Lipstick Hot Red 89Kr
 • Anastasia Beverly Hills, Contour Kit 595Kr
 • Make Up Store, Glitter Courageous 95Kr
 • Kardashian Beauty, Faux Lashes Scintillate 99Kr

Den exklusiva

Den här personen gillar lyx och kvalité i kombination. Det behöver inte alltid vara en extremt dyr produkt. Så länge den ger ett starkt första intryck och ger en känsla av lyx så funkar det! Förpackningen är därför viktig så tänk även på det när du handlar den här julklappen. Lägg lite extra tid på inslagningen också så är du i hamn!;) Här vill jag tipsa dig om Bdellium Tools. Penslar är något som inte alla lägger pengar på men det är verkligen A och O när det kommer till makeup. Att rulla ut fodralet med alla penslarna på julafton kan inte bli annat än succé!

Tips på julklappar:

 • Clarins Perfect Eyes & Brows 495Kr
 • Bdellium Tools, Pink Bambu Complete 14Pc Brush set 699Kr 
 • BareMinerals, Special Collector’s Edition 440Kr
 • GlamGlow, Tingling & Exfoliating Mud mask 449Kr

Ett stort lycka till nu i ditt julklappsletande! Vill du ha mer inspiration så ska du kika vidare på min blogg makeupbylina.devote.se!

Tips: Samtliga produkter hittar du på Eleven.se där har dom även sänkt priserna på en stor del utav produkterna jag nämnt!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar