*Inlägget innehåller Adlinks. Läs mer om min policy.

Det är ungefär en vecka kvar tills Ellegalan 2018 äger rum och i år är jag med som en utav HuvudMakeup Artisterna tillsammans med L’Oréal Paris. Jag kan inte avslöja vilka visningar jag ska göra än men det är fullt upp med förberedelser och annat skoj! Ni kommer få se massor av backstage material i bloggen efter galan.

Inför galan har jag tillsammans med 3 andra profiler skapat ett par “Piff videos” för Elle.se som nu gått live. Jag stod, såklart, för bryndelen då detta är något jag älskar. Produkterna jag använt? Brow artist x-pert i färgen Cool Brunette (adlink), Paradise Pomade i färgen Chatain (adlink) och sist men inte minst min favorit Brow Artist Plumper i färgen Dark Brown (adlink)

Bts Linn eklund
Linn Eklund, en utav Elle.se modebloggare och stylister visar hur du lägger en enkel (och supersnygg!) partymakeup med hjälp av Merry Metals, från L’Oréal Paris. -> Titta Här

Grand hotell
Vi spelade in i en utav Grand Hotels sviter. Utsikt över en helt fantastisk trädgård som faktiskt “togs fram” som en hyllning/present till Marie Antoinette från hennes Svenska älskare.
behind the scenes
In the making…
carin heLlman kakan

De två andra profilerna Elle´s egna Carin Hellman & skönhetsprofilen Kakan! Fantastiska kvinnor båda två<3 Du ser hur Karin piffar och visar hur du snabbt får en fin vardags look med hjälp utav 3 produkter -> Titta Här! Kakan däremot visar upp och testar Color riche Balmain kollektionen som släpptes i höstas. -> Titta Här!

Så peppad inför galan!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar