Tittar man på dem senaste mascaranyheterna på skönhetsmarknaden så ser man tydligt att flera företag har inspirerats av den pågående Lash lift-trenden. Idag tänkte jag tipsa om några mascaror som verkligen lyfter fransarna!

Mascara med Lash Lift effekt

Att lyfta fransarna är egentligen inget nytt då tekniken att permanenta dem har funnits ett tag. Dagens Lash Lift har däremot satt lite press på sminkindustrin. Jag menar om man kan färga sina fransar och lyfta dem, varför behövs då mascaran? Nja, vi kommer nog inte sluta att använda mascara då vi fortfarande vill komma åt volymen men…

…generellt har den här tanken sett till att sminkföretagen behövt trolla fram ännu bättre mascaror som lyfter fransarna på riktigt. Det är ju bra! Sen är ju våra fransar unika, så självklart kommer resultaten skilja sig oavsett vilken mascara vi än använder. Jag har däremot använt 4 mascaror som jag själv upplever stuckit ut och gett stor effekt på mina egna fransar

 Före och efter mascara Caution
Före och efter jag använt Hourglass mascara Caution.

#1. | Caution Extreme Lash Mascara Hourglass(325 kr)  – Intensiva fransar med busig effekt. Ger ett otroligt fint lyft som håller hela dagen. Otroligt tålig!

#2. Climax Mascara Nars(270 kr) – Superfin volym samtidigt som fransarna blir väl definierade. Blev en utav favoriterna direkt.

#3. | LashLift 188 mascara Pixi  (249 kr) – Smart mascara med två borstar i ett! Den stora borsten ger volym och fyllighet medan den mindre tar hand om underfransarna!

#4.Unlimited Mascara L’Oréal Paris(179 kr) – En stark efterföljare till storsäljaren Paradise. Denna fokuserar mer på lyft och volym tillsammans med en dunder kvalité. Böjbar borste!



Här ser ni bla Unlimited mascara på! Läs mer om vad jag tyckte om den HÄR!

Hourglass mascara Caution

En utav mina senaste favoriter är som sagt Hourglass mascara, Caution. Wow, den har fungerat riktigt bra på mina fransar och den var anledningen till att jag ens skrev det här inlägget. Den känns inte så traditionell då den ger ett litet “busigare” resultat men jag gillar det..riktigt mycket!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar