Som brynstylist och Makeup Artist har jag testat en hel del pincetter i mina dar och jag är kräsen! Den ska ha ett bra grepp, vara tillräckligt spetsig och inte bli slö allt för fort. Här har du Per Lei Tweezer, bästa pincetten på Svenska marknaden just nu.

Bästa pincetten

Kräsen när jag testar pincetter
Som brynstylist och Makeup Artist har jag testat en hel del pincetter i mina dar och jag är kräsen! Det är många företag som hört av sig och sagt att just deras pincett är den bästa på marknaden. Däremot blir jag oftast besviken då pincetten är fantastisk i 1 vecka och sedan blir den slapp och obrukbar. Så när jag jag höll Per Lei Tweezer i min hand för första gången satt jag lugn i båten. Idag, 1 månad senare, efter att jag använt den intensivt på salongen varje vecka är jag övertygad om att det ÄR den bästa pincetten på den Svenska marknaden just nu. Bra grepp (inte för spänd), bra kvalité, bra spets och håller längre än de pincetter jag använt innan! Det är allt jag begär! Varma rekommendationer till dig som letar efter en bra pincett!

“Per Lei Tweezer är en specialdesignad pincett med en sned, skarp och vass spets för att fånga de allra minsta och mest envisa hårstråna. Pincetten är producerad i högkvalitativt rostfritt stål som garanterar lång hållbarhet.”

Per Lei Mascara

Per Lei – Ny aktör på den Svenska marknaden 
Svenska Per Lei, som gör debut på den Svenska skönhetsmarknaden i år, består av tre ödmjuka tjejer som entusiastiskt presenterade sina produkter live för mig för ett par veckor sedan. De har alla stor erfarenhet av att jobba “på golvet” och har lagt sitt fokus i frans- och brynkategorin! Sortimentet är av en mindre skala produkter då de hellre fokuserar på kvalitén än kvantitet. Design och förpackning går dessutom i färgglada toner som gör att de verkligen sticker ut på marknaden. Det blir liksom både lättare OCH roligare att använda dem i sminkväskan!

Per Lei Tweezer

Sortimentet består just nu av:
Per Lei Tweezer lanserades nu i dagarna och är ett riktigt välkommet tillskott i deras sortiment. I övrigt har dem en vanlig mascara, en keratin mascara, två bryn gel/vax och ett fransserum. En del av produkterna fick jag skickade till mig för ett par månader sedan, så hemma testas dem nu för fullt.

En sak är i alla fall säker, om du frågar mig. Det ÄR den bästa pincetten på den Svenska marknaden just nu och jag använder den flitigt på salongen tills det kommer någon som slår den!

Pris | 239 kr >>Du hittar pincetten här<< 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. Nyfiken, hur är den i jämförelse med Anastasia? Min favorit sedan 15 år, lika bra nu som då den köptes. Även Tweezerman är bra men tyckt A har varit snäppet bättre.

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Jag använde alltid Anastasias Pincett när jag började som brynstylist men efter ett tag började jag varva med Tweezermans då jag tyckte att dem var mindre spända och höll längre. I jämförelse med Anastasia väljer jag Per Lei, alla dar i veckan! Mindre spänd, så greppet blir lättare, spetsig samt håller länge!

Skriv en kommentar