Jag är verkligen ett superfan av krämrouge, speciellt under varmare årstider och straxt innan vi växlar om till höst. Dessutom gör ett rouge så stor skillnad i sminkningen nu när solbrännan lagt sig. Det här är årets krämfavoriter!

snyggaste krämrouge
Lina recenserar:

Alla de krämrougerna ovan har jag hittat i år och alla 3 är bra på sitt sätt. Först ut har vi Selena Gomez nystartade sminkmärke Rare beauty som trollband mig med både sin fingervänliga etui! Det är nog den jag använt mest i sommar då formulan är otroligt lättapplicerad, ger i från sig lagom med färg och går att bygga på utan att den blir fläckig. Dessutom är färgen en sådan där klassisk färg som funkar vid alla tillfällen och på dem flesta hudtoner.
Rare beauty blush Nearly Mauve
Stay Vulnerable Melting Blush
(Nearly Mauve) Rare Beauty hittar du på Sephora 289 kr.

För den som gillar en tunnare textur på formulan så måste jag bara tipsa om Natasha Denonas flytande blush-serum med penselhylsa, en hybrid med bra pigmentering. Färgen jag har är något piggare och klarare än den från Rare beauty vilket gör den supersnygg vid både vardagstillfällen och festligheter. Så snygg!
Puff Paint Liquid Blush serum darya
Puff Paint Liquid Blush serum (Darya) Natasha Denona hittar du på Sephora för 319 kr.

Sist men inte minst så har vi det otroligt snygga rouget i stiftformat från Hourglass. Den har en krämig och silkeslen formula som snabbt övergår till en slät pudertextur vid applicering. Otroligt pigmentrik och nyansen känns helt rätt inför den nya säsongen (grapefruit-rosa tror jag stenhårt på i höst).

Vanish Blush Stick Sacred Hourglass

Vanish Blush Stick
 (Sacred) Hourglass hittar du på Skincity för 579 kr.

Alla 3 rougen swatchade. Fr. vänster Rare beauty, Natasha Denona & Hourglass.

På bilden bär jag Rare Beauty rougen!

Det här är med andra ord 3 krämrouger du inte får missa! Vilken lockar dig mest att få testa?

/Lina

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. Står i valet och kvalet mellan Rare Beauty och Hourglass. Tycker mer om sticks överlag då det är mer lätthanterligt men den från Rare Beauty verkar ha en otroligt fin färg. Så jobbigt med i-landsproblem!

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Haha, jag vet precis hur det känns! Det är verkligen inte lätt att välja, men gå på färgen om du är osäker! Kan ju vara så att Hourglass har en snarlik färg som Rare beauty i och för sig! 🙂

Skriv en kommentar