Jag kan inte med ord beskriva hur glad och förväntansfull jag är över att äntligen få berätta att vi ska bli föräldrar! Förstår ni!!? Det är helt fantastiskt och jag kan lova att det varit vansinnigt svårt att hålla det här för oss själva.

Vecka 20. Vi är nästan halvvägs!

För det är verkligen en helt ny värld man kliver in i! Ett tillhörande i en helt ny community där varje steg öppnar upp nya tankar, intryck och känslor. Jag har längtat så otroligt mycket efter den här resan och har varit så redo så länge. Nu står vi här, 20 veckor in i graviditeten. Han och jag, snart tillsammans med vår bebis, Räkan (glammigt arbetsnamn va?). Ofattbart!

Vår första ultraljudsbild från Kub-testet i Vecka 13.

Graviditeten har varit rätt så tuff i starten. I kulisserna, bakom makeupbilder och recensioner i sociala medier, har jag mått sååå otroligt illa, varit så trött och behövt äta varje halvtimme för att kunna fungera. Helt normalt när man väntar barn men det har inte varit helt lätt de dagar jag jobbat på salong, där man ska lyckas hålla sig energifylld och glad till varje kund. Dessutom har rygg och fogar knorrat rejält. Men jag ska inte klaga, det har faktiskt gått avsevärt bra trots detta mående och jag är så otroligt tacksam över varje sekund av detta som jag får uppleva.

Snart ser jag inte fötterna längre.

För att få uppleva det här ÄR ett mirakel och inte en självklarhet. Jag har en sådan enorm repekt inför allt som fungerat så bra hittills och jag fascineras varje dag över vad vi faktiskt har framför oss. Det är så magiskt samtidigt som de är så sjukt overkligt. Känslorna är totalt överallt!

Snabba skönhetsknep kommer bli väl användbara och dem ska jag dela med mig av!

I takt med att magen växt har jag också funderat en hel del på hur jag ska dela med mig av den här resan i mina kanaler. Ni som följt mig länge vet ju att jag inte alltid är så privat utan mest delat yrkesnishade inlägg med fokus på kunskap och inspiration från skönhetsvärlden. Det kommer jag såklart fortsätta med men nu även med influenser och synsätt från den nya situation jag själv är i.

En bild från semestern/Ystad då jag var i vecka 18.

För även om du som läser kanske inte helt kan relatera till graviditet (eller så kan du det) så tror jag vi alla har gemensamma behov vid tex tidsbrist och förändring. Jag kommer med andra ord trycka ännu mer på vardagliga skönhetsknep som vi alla kan ha nytta av och jag ska gör mitt bästa för att få till en bra mix utan att posta allt för mycket barnrelaterat. Lovar! 😉

Hoppas att du vill fortsätta följa mig och ta del av den mest spännande resa jag någonsin gjort!
Stor kram Lina (soon to be mom!)

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

16 Kommentarer

 1. Såååå roligt, stort grattis till er för det mest magiska man kan vara med om!! Jag har en 3 åring och kan stänga att tiden går fort och kärleken till ens barn bara växer och den kärleken är det mäktigaste som finns.
  Har följt dig många år och är så glad för er skull!
  Jag kommer självklart fortsätta följa dig på din resa 😃❤️

  • Användarens profilbild
   Lina Reply

   Jag blir så otroligt glad! Tack!! Och sååå roligt att du följt mig så länge:) Är så peppad för allt som komma skall:) Kram

 2. Stort Grattis!
  Jag läser gärna både barn och skönhetsrelaterat!❤️

 3. Stort Grattis till kommande bebis! Tycker det är kul att följa dig och kollar gärna sina tips på månadens favoriter. Håll gärna kvar vid dom! Kram på dig/er och hoppas du har en finfin sommar!🥰/Camilla

  • Användarens profilbild
   Lina Reply

   Åh, tack! Månadens favoriter kommer jag aldrig sluta med:) Tog en liten semester i Juli bara men i Augusti är dem tillbaka 🙂

 4. Grattis så härligt!!! Bebis och skönhet blir toppen 😊

 5. Aino M Pragberg Reply

  Är så glad att få höra och se att du ska bli mamma.
  Du är jättefin med den stora magen.
  Önskar dig all lycka till. Kram
  Aino

Skriv en kommentar