I FÖLJANDE BLOGGINLÄGG GÖR JAG REKLAM FÖR MIN EGNA ONLINEKURS "LYCKAS MED DINA ÖGONBRYN".

Behöver du hjälp med ögonbrynen? Oavsett om du är nybörjare eller inte så är det bra att ha lärt sig grunderna för att få till det perfekta resultatet. Nu släpper jag äntligen min populära ögonbrynkurs online!

ögonbrynskurs onlineTroligtvis har du hittat hit för att du känner att det är dags att göra något nytt! Då har du kommit helt rätt!

Efter månader av hårt jobb bakom kulisserna lanserar jag nu äääntligen min kursportal med onlinekurser! Först ut släpper jag kursen “Lyckas med dina ögonbryn”, en digital version av min populära ögonbrynskurs “Brow define & Reshape” som jag i vanliga fall håller på salong i Stockholm.

Varför du borde gå en brynkurs online?
Idag är ögonbrynen ett av våra viktigaste karaktärsdrag i ansiktet och vi har blivit mer och mer medvetna om att de går att förfina dem för att pigga upp vår look. Att ta en brynkurs online är en investering som kan hjälpa dig att själv lyckas med dina ögonbryn – när du vill och vart du än befinner dig. Dessutom kommer du spara in på både onödiga makeupköp och bygga på din kunskap ytterligare så att du utvecklas!

Hur går brynkursen till?
Kursen inleds med en introduktion följt av sju lektioner uppdelade i olika kategorier. Du kommer när som helst att kunna gå tillbaka, pausa eller hoppa fritt mellan de olika lektionerna. Efter avslutad kurs kommer du att få tillgång till en full produktlista, rekommendationer samt en Q&A där du får ta del av vanliga frågor och svar.

Tid | 60 min Pris | 595 kr Tillgänglighet | 90 dagar

Så om du har funderat länge på vad som går att göra med dina ögonbryn … Ta chansen nu och boka in en brynkurs online med mig!

Läs mer om kursen här

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar