Vilket ögonbrynsvax ska man välja? Svaret är enkelt. Det toppsäljande brynvaxet Brow Freeze från Anastasia är utan tvekan ett av de bästa jag använt men idag ska jag tipsa dig om en prisvärd dupe!

lyx budget brynvax

Har du tidigare använt en bryngel för att hålla dina bryn stående men är missnöjd för att det inte håller? Då är det dags att ta klivet in på brynvax marknaden. Soap brows trenden eller den så kallade brow lift effekten (få stråna att ligga uppåt) slog ner som en bomb i skönhetsvärlden. Det tog brynmärket Anastasia Beverly Hills fasta på.

brow freeze dupes
De lanserade i våras en helt magisk brynvax på burk, Brow Freeze, som håller brynhåren uppe en hel dag samtidigt som formulan är vattenlöslig och så enkel att tvätta bort! Den brukar vara slutsåld från och till i långa perioder men nu ska du få ett toppen tips på en fantastisk dupe produkt!

brow freeze dupe

Vad betyder en dupe då?
En dupe är alltså detsamma som en dubblett eller kopia och är alltså en benämning på en produkt som är väldigt snarlik originalet! Got2b Glued vaxet från Schwarzkopf är en perfekt dupe på brow freeze!

Största skillnaden är egentligen att Got2b Glued kommer i en annan förpackning, är något lösare i konsistensen samt att du behöver en separat brynborste/spoolie brush.  Annars funkar dem lika bra!!

Brow Freeze Anastasia Beverly Hills hittar du på Kicks för 265 kr
Got2b Glued Gel Schwarzkopf hittar du på Lyko för 55 kr

Varma rekommendationer!

Läs mitt tidigare inlägg: Vad är skillnaden | Bryngel vs Brynvax

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar