Några av årets mest spännande julkalendrar lanseras den här veckan och en av de mest åtråvärda skönhetskalendrarna är Lykos premium kalender 24K. I samarbete med Lyko har jag fått en förhandstitt på kalendern …

Det här är Lykos mest exklusiva kalender sedan de började med julkalendrar och värdet av boxen stiger ända upp till 9 800 kr!!!

Lyko har under de senaste åren överraskat med extremt bra innehåll i sina julkalendrar och visat sig vara ett bra val om man vill utforska, lära sig mer och överösas med roliga produkter!

I år lanserar dem 3 olika julkalendrar i olika prisklasser:

Den som lockat mig mest är 24K då den osar lyx och kommer med 24 påsar fyllda med premiumprodukter. Så … Är kalendern värd priset?

24K kalendern lanseras i morgon, 5 Oktober! Jag har fått den hemskickad några dagar tidigare för att få en förhandstitt!

Vad tyckte jag om 24K julkalendern?

Jag vill inte gå igenom hela innehållet eftersom jag inte vill förstöra överraskningarna för er som tänkt köpa kalendern MEN jag vill ge er ett intryck av hela innehållet, visa upp några höjdpunkter och ge er min personliga åsikt av julkalendern som helhet.

  • Boxen älskar jag då den kommer användas till förvaring i min garderob. Den har en fin grön nyans och är sådär sammetslen som en lyxig box ska upplevas.
  • Påsarna som förvarar alla gosaker är väldigt enkla vilket jag inte upplever särskilt lyxiga. Däremot så är dem perfekta att spara om du är en pysslare och vill fixa en egen kalender vid ett annat tillfälle.

  • Produktinnehållet är verkligen lyxigt! Det var en bra blandning av fullsize produkter och reseformat och jag upplevde inte att det var lika många “prover” som vissa kalendrar kan innehålla. Jag hittade både tidigare favoriter som jag behövt påfyllning av och nya som fick mig att säga “Oooh!” vid öppning, då jag velat testa dem ett tag. Vissa påsar innehöll även två produkter vilket ger ett extra plus!
  • Påse 24 innehåller en spännande produkt från By Lyko värde 599 som jag inte tänker avslöja 😉


För att sammanfatta vad jag tycker. Priset är saftigt men är det så att du (eller den du tänkte ge bort den till) är ett stort fan av hudvård, kalendrar och överraskningar överlag så ska du slå till. Boxen är välgjord och innehåller flera produkter som jag tror att du kommer älska. 🙂

Läs mer om innehållet på länken nedan!

Pris | 2 449 kr   >>Du hittar kalendern på Lyko.se<< NU SLUTSÅLD

Du hittar FLER AV ÅRETS POPULÄRA KALENDRAR HÄR!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

1 Kommentar

  1. Ohh, tack för recensionen! <3 Har sneglat på denna, kommer nog klicka hem en imorgon 😀

Skriv en kommentar