ARTIKELN ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR BONTI OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL BONTI.SE

Denna vecka går vi in i Graviditetsvecka 30! Spjälsängen är på plats, vagnen är beställd och nu börjar jakten på lite varma tillbehör då vår vinterbebis snart är här. Först ut skaffade vi en åkpåse till vagnen.

Vad är en åkpåse?
Åkpåsen är ett smart tillbehör till barnvagnen när det börjar bli kallare ute eftersom den skapar ett skydd som håller vind och kyla ute och barnets egna värme inne (ungefär som en vinteroverall).

Varför behöver man en åkpåse?
Eftersom vår bebis kommer i December, då kylan är ett faktum, är åkpåsen väldigt smidig om man behöver ta ut barnet ofta ur vagnen. För har man en bra åkpåse räcker det att bara ha vanliga kläder i den. Det kommer underlätta en hel del vid blöjbyte, matning och så vidare.

Vilken åkpåse ska man välja?
Jag har googlat runt en hel del innan jag beställde vår åkpåse och idag verkar de allra flesta åkpåsar passar i vilken vagn som helst. Så det som egentligen skiljer dem lite åt är passform, design och vilken som egentligen håller värme bäst.

Vårt val av åkpåse?
Då det inte blir allt för kallt här i Stockholm kände vi inte att vi behövde den allra varmaste modellen utan mer gå på en universal åkpåse som håller bra värme men som också har en lite roligare design. Vi valde mellan dessa ovan men till slut föll valet på en av Elodie Details senaste nyheter, Elodie Åkpåse Alcantara.

1. Elodie Åkpåse Alcantara | 1490 kr
2. Joolz åkpåse radiant grey | 1299 kr
3. Voksi åkpåse Urban seagreen flying | 2499 kr
4. Maxi-cosi 2-in-1 åkpåse essential black | 1095 kr
5. Babyzen yoyo+ åkpåse grå | 1199 kr

Samtliga länkar ovan går till Bonti.se

Elodie Åkpåse Alcantara kändes väldigt praktisk då man kunde öppna upp överdelen ordentligt (bra om man tex går från ute- till innemiljö ofta), den har ett vattenavvisande ytter lager som håller snö och regn ute, den är panelstoppad för att kunna reglera värme och den är himla snygg!

Nu ska bara vagnen anlända så att vi får testa den ordentligt …wiih! / Lina

PSSST!!!!


MISSA INTE MIN GIVEAWAY PÅ INSTAGRAM MED BONTI PÅ FREDAG! Då har du chansen att vinna en valfri åkpåse från Elodie Details! 😉

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar