INLÄGGET ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE MED LYKO OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL LYKO.SE

mina bästa premiumprodukterBra produkter behöver inte alltid kosta skjortan men … Ibland gör dom det! Det finns ett par riktigt bra premiumprodukter som jag inte kan motstå och jag köper om dom gång efter gång. Yes, det svider lite i plånboken men just dom här produkterna är faktiskt värda varenda krona!

bästa handtvålen
Côte d Azur Revitalizing Hand Wash | Oribe

Först ut har vi handtvålen som vi alltid använder i badrummet hemma. Det är en av dom bästa handtvålar jag använt, doftmässigt och den får alltid massor av uppmärksamhet när vi har besök hemma. Sitter bra gör den också! Côte d’Azur är en doftserie som jag varit besatt i länge och den finns ursprungligen i Oribe’s mest sålda hårprodukter (en av hårprodukterna kan jag inte leva utan). Eftersom den är så otroligt omtyckt, så har dom tagit fram fler produkter i doftserien, inte bara hårprodukter. Dessvärre har parfymen utgått men nu till hösten har jag sett att dom lanserar body wash och body creme i doften. Ah! Där rök sparpengarna! 🙂

Pris | 430 kr / 300 ml  >>Du hittar den här på Lyko.se<<

Läs mitt tidigare inlägg här: Oribe Côte d’Azur

Brightening CC Serum | By Terry

Det här lystergivande serumet är en av mina absolut mest använda produkter i frilansväskan och är en given produkt att använda när jag vill uppnå en glowig bas som ser naturlig ut. Den blir magisk på och jämnar ut hudtonen samtidigt som den reflekterar ljus för en jämn hy med strålande lyster. Jag använder den faktiskt både som en bas under makeupen, som en primer eller ensam när jag vill ha det naturligt. Den finns just nu i 4 nyanser i Sverige men uppdateras inom kort med ett par nyanser till. Är du varm i hyn, välj Apricote glow och är du kall i huden välj immaculate. Du kommer inte bli besviken. Älskar den 🙂

Pris | 659 kr / 30 ml  >>Du hittar den här på Lyko.se<<

Luminous Silk Foundation Giorgio Armani Beauty

Luminous Silk Foundation | Giorgio Armani Beauty

Om jag måste välja en foundation att använda på mig själv eller mina kunder resten av våra liv så är det Luminous silk från Armani Beauty. Basen är oljefri men är fortfarande återfuktande och den har en silkeslen konsistensen vilket ger en naturlig medeltäckning som passar alla hudtyper. Det går verkligen att få till en helt flawless finish med hjälp av denna och i kombination med By terrys CC serum blir resultatet top notch! Finns i över 35 nyanser, jag själv använder färgen 3.5.

Pris | 580 kr / 30 ml  >>Du hittar den här på Lyko.se<<

Har du testat någon av dom här 3 fantastiska produkterna?

Läs också: 6 lyxiga basprodukter i sminkväskan

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar