INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, GLOWID, MANTLE, SEPHORA, SKINCITY, BANGERHEAD OCH KICKS

Så var det dags att summera 2022 med en Månadens Favoriter Special! Här har jag samlat mina bästa skönhetsprodukter från året som gått – gamla som nya favoriter som korats till Månadens favoriter. Tillsammans utgör dom över 30 skönhetsfavoriter som verkligen är värda att testa. Här har du produkterna du inte får missa …

Jag har hittat så många härliga nyheter i år men även återupptäckt ett par gamla favoriter!

Varje år, varje månad, med undantag från Juli då jag har semester, skriver jag om mina favoritprodukter varje månad. Jag har hittat så mycket mycket bra produkter genom åren och tack vare att ni är så många som tittar, följer och hejar så tycker jag det är så roligt att fortsätta.

Många olika sminklooker har det blivit, kanske något färre i år eftersom jag haft fullt upp i min nya roll som mamma. Trots det har jag fått till en hyfsad rutin på Månadens favoriter och jag ser alltid till att ni har något nytt att läsa om på bloggen varje månadsavslut. Glöm inte att alla Månadens favoriter också finns muntliga och ligger sparade i mina highlights på Instagram.

Här har ni Årets Månadens Favoriter Special 2022:

 

Månadens Favoriter Januari 2022

Läs hela inlägget med mer information om produkterna >>här<<

 

Månadens Favoriter Februari 2022

Läs hela inlägget med mer information om produkterna >>här<<

Månadens Favoriter Mars 2022

Läs hela inlägget med mer information om produkterna >>här<<

Månadens Favoriter April 2022

Läs hela inlägget med mer information om produkterna >>här<<

Månadens Favoriter Maj 2022

Läs hela inlägget med mer information om produkterna >>här<<

Månadens Favoriter Juni 2022

Läs hela inlägget med mer information om produkterna >>här<<

Månadens Favoriter Augusti 2022

Läs hela inlägget med mer information om produkterna >>här<<

Månadens Favoriter September 2022

Läs hela inlägget med mer information om produkterna >>här<<

Månadens Favoriter Oktober 2022

Läs hela inlägget med mer information om produkterna >>här<<

 

Månadens Favoriter November 2022

Läs hela inlägget med mer information om produkterna >>här<<

Månadens Favoriter December 2022

Läs hela inlägget med mer information om produkterna >>här<<

 

Ett stort tack till er som följt, peppat och läst Månadens Favoriter under året! Vi ses garanterat nästa år igen /Stor kram Lina

Läs förra årets specialinlägg: Månadens favoriter special | Årets bästa skönhetsprodukter 2021

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

5 Kommentarer

  1. Vart kan jag hitta namnet på produkterna, i din sista händelse som du la ut i dag?
    🙏

Skriv en kommentar