Tagg

Hudvård för barn

Browsing
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO

Letar du efter en bra kräm för ditt barns röda kinder? Då har du kommit rätt! Skiftande väder mellan årstiderna innebär alltid röda hakor och torra kinder på barnen. Jag har testat det mesta och hittat tre krämer som kan både lindra och förebygga besvären vid kyla!

INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, KICKS, SKINCITY, ÅHLENS & SEPHORA..
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, KICKS, SKINCITY, ÅHLENS & SEPHORA..

Nu ska ni få en lite närmre titt på Little Aurelia, en av mina senaste upptäckter. Det här är mjuka hudvårdsprodukter som är framtagna för spädbarn och små barn med fokus på att lugna och verka avslappnande. Urmysiga produkter som man tex kan använda i badet eller inför läggdags.

hudvård för barn little aurelia
Sedan innan har jag testat Aurelias berömda nattolja och probiotika koncentrat (älskar båda!) men inte visste jag att de hade så här fina produkter framtagna för barn. Det var faktiskt under min baby shower som jag fick det här lyxiga kitet av mina vänner Mona och Jessika. Alltså är inte väskan helt bedårande?!

Woodland Friends Gift Set little aurelia
Hudvårdsprodukterna som jag och Frans fick i present kom i samlade i ett Woodland Friends Gift Set och innehåller mjuka men effektiva botaniska ingredienser med lugnande eteriska oljor. Till en början tänkte jag att produkterna kanske skulle dofta alldeles för mycket för att jag skulle vilja använda dom på min lilla Frans men jag vet sedan innan att Aurelia alltid håller en lite lyxigare standard på sina produkter och är kända för sina skonsamma ingredienser så vi testade dom i ett av hans bad.

Woodland Friends Gift Set:

Comfort and Calm Rescue Cream

Sleep Time Top to Toe Wash
Sleep Time Top to Toe Cream
Sleep Time Bath & Massage Oil
Sleep Time Pillow Mist
Top to Toe Natural Konjac Sponge

I det här lyxiga kitet ingår alla produkter ovan samt den fina väskan tillsammans med en liten söt sagobok med fina barnrim på engelska. Samtliga produkter går att köpa separat också om man inte vill eller behöver allt. Det här blev mina favoriter …

Sleep Time Bath & Massage Oil aurelia
Resultatet av badet med produkterna? Herre vad len och mjuk han blev och det doftade inte alls lika mycket som jag hade förväntat mig utifrån när jag doftade på flaskorna separat. Innan har vi bara använt liberos egna badolja och baby wash … Det här var något helt annat om vi säger så! Som jag snufsat på honom efter baden med Little Aurelia. Både jag och Frans (i den mån han kan uppskatta hudvård haha) älskade produkterna och jag kan varmt rekommendera att satsa på följande tre produkter i kitet:

Sleep Time Top to Toe Wash,  299 kr hittas här på >>Lyko<<.
Sleep Time Top to Toe Cream, 299 kr hittas här på >>Lyko<<. Båda ovan kan köpas i ett duo kit för 499 kr >>här<< 
Sleep Time Bath & Massage Oil, 399 kr hittas här på >>Lyko<<

Aurelia Sleep Time Pillow Mist
En annan mysig produkt som fanns med i kitet var Aurelia’s Sleep Time Pillow Mist, 299 kr, hittas här på >>Lyko<<. Den ska skakas väl före varje användning och sprayas lite lätt över antingen ditt barns sängkläder eller pyjamas vid läggdags. Doftar så harmoniskt och fräscht.

Tack mina älskade vänner för det här ljuvliga kitet. <3 /Lina

Gillade du inlägget? Läs också: Första badet med bebis