INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO

I November hittar du favoriter som garanterar dig glow och lyster på ett eller annat sätt. Vad sägs om något gnistrande till ögonen som tar sekunder att applicera? Ett lyster-komplement i hudvården? Eller en rosig flash på kinderna? Här har du favoriterna du inte vill missa …


1. Glow On Brightening Toner (reklamlänk lyko) | 2. Glitter and Glow Liquid Eye Shadow (färg diamond dust) (reklamlänk lyko)  Brightening CC Blush N1 – Rosy Flash  (reklamlänk lyko) | 3. 

Månadens Favoriter är produkter som jag älskar från första stund, använder extra mycket eller som blivit självklara för mig att använda i mitt jobb som Makeup Artist. Varje månad tipsar jag om det allra bästa i ett blogginlägg och ger sedan en muntlig genomgång i hur de används på min Instagram i storyn. Här hittar du kategorin Månadens favoriter så att du kan hitta alla produkter jag tipsat om.

Tröjan hittar du här (reklamlänk andotherstories)

Produkter använda i looken:

Bas:
Charlotte’s beautiful skin foundation 6 neutral (länk nk)
No Compromise Lightweight Matte Concealer 3 NW (länk lyko)
Solar Infusion Cream Bronzer Seychelles (länk skincity)
(länk lyko)
Bareminerals, 16hr Skin-Perfecting Powder Foundation Light 22 Neutral (länk lyko)

Jane Iredal, Purepressed Sheer honey (länk bangerhead)
By Terry, brightening CC palette Rosy Flash (länk skincity)

Ögon:
Urban decay, Eyeprimer potion (länk lyko)
Max factor, Color Xpert Soft Touch Palette 004 Veiled Bronze (länk bangerhead)
Lh cosmetics Crayon black (länk lyko)
Stila, Stay All Day Waterproof Liquid Eye Liner Intense Black (länk lyko)
Clarins Total cleansing oil
Stila, Liquid Eye Shadow Diamond Dust (bangerhead)
Sweed, Cloud mascara (länk lyko)

Ögonbryn:
Manasi 7 Custom eye brow squad (länk lyko)
Anastasia beverly hills, Brow wiz  Medium brown (länk Lyko)
Isadora, The brow fix Light brown (länk Lyko)

Läppar:
Charlotte Tilbury, Lip Cheat Iconic Nude (länk net a porter) Nyansen finns ej online hos nk men i butik i sthlm!
Rudolph care, Lips Soft & Glossy Elisabeth 01 (länk lyko)

Nagellack:
Essie Nail Lacquer 101 Lady Like (länk lyko)

1# Glow On Brightening Toner | Indy beauty

Upplever du att du tappat lystern och känner dig en aning glåmig just nu? Då kommer favorit nummer två göra dig glad! I november testade jag Glow On Brightening Toner, och jisses vad den höll vad den lovade.

Vad gör den?
Glow On Brightening Toner är ett ansiktsvatten som du använder dagligen som verkar både hudtonsutjämnande, porsammandragande och balanserande för att motverka förstorade porer. Men framför allt ger den dig lyster!! Glycerin och butylenglykol ger huden en djup återfuktning medan niacinamid och kombucha bidrar till att ge huden lyster. Innehåller även lugnande allantoin.

Vart appliceras den i din hudvårdsrutin?
Ansiktsvattnet applicerar du efter din rengöring men innan ditt serum eller fuktkräm. Svep den längs med huden med en bomullspad för att rensa och framhäva hudens naturliga lyster alt klappa in den med händerna. Tvättas inte av.

Till vem?
Fungerar på alla hudtyper

Pris | Glow On Brightening Toner kostar 179 kr (reklamlänk lyko)

2# Glitter and Glow Liquid Eye Shadow | STILa

Månadens första favorit är en produkt som kan förvandla vilken vardagssminkning som helst till en glammig look med lyx-touch på ett par sekunder. Dessutom blev den utsedd till “Årets ögonprodukt” under Swedish beauty awards 2023. Säg hej till Glitter and Glow Liquid Eye Shadow, en produkt alla borde ha i sminkväskan!

Varför du måste testa den?
Om du gillar glitter och glamour så ska du testa den här gnistrande krämögonskuggan! Den kommer i nio olika nyanser och har en unik formula som är vatteninfunderad vilket gör den sjukt lätt och krämig i formulan. Den torkar snabbt på huden, fäller inte under dagen och kan förvandla vilken vardagssminkning som helst till en uber lyxig look på ett par sekunder. Den har dessutom den perfekta blandningen av glitter och pärlemor vilket gör den bärbar för alla.

Hur du använder Glitter and Glow Liquid Eye Shadow?
Du applicerar den direkt med penseln direkt på området du vill ha den på alt duttar du ut en klick på handen och jobbar ut den med fingret. Du kan bära den ensam direkt mot huden eller ovanpå en annan skugga.

Ett supertips inför vinterns festligheter!

Pris | Glitter and Glow Liquid Eye Shadow kostar 369 kr (reklamlänk bangerhead)

3# Brightening CC Blush N1 – Rosy Flash | BY TERRY

Letar du efter en återfuktande rouge i flytande form så kommer du bli besatt i favorit nummer tre. By terrys Rosy flash har länge stått på önskelistan och i november blev den äntligen min. Om den var lika bra som förpackningen är snygg? Oh, ja!

Vad är det för något?
Jag skulle beskriva “pennan” som en hybrid mellan rouge, highlighter och fukt! Den är berikad med vita rosenstamceller och en “optical glow technology” som återfuktar och förstärker hudens lyster. Färgen är universal, vilket gör att den passar de flesta. Den har byggbar täckning, ger en naturlig finish som reflekteras fint i ljus. Dessutom är den lätt att jobba med!

Användning:

Dutta ut högt upp på kindben direkt med applikatorn, ovanpå din rouge eller ensam som den är.

Kommer i 2 nyanser:
Rosy Flash – roséguldig nyans med en glöd som ger naturligt rosiga kinder
Sunny Glow – en varm kopparnyans för bronzig finish

Pris | Brightening CC Blush N1 – Rosy Flash kostar 419 kr (reklamlänk lyko)

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar