ARTIKELN INNEHÅLLER ETT REKLAMSAMARBETE FÖR TWISTSHAKE OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR.

Vilken milstolpe! Nu har vi fått till en badrutin här hemma, kanske inte helt uppskattat från början men nu njuter han av vattnet och det blir en rätt så mysig stund ihop. Vi har tom duschat med honom några gånger nu men för att kunna tvätta honom ordentligt så föredrar jag att använda badbalja.


Vi har ett ganska så stort badkar här hemma men det känns bara krångligt att bada honom där, i alla fall nu i början eftersom vi i så fall behöver sitta med i badet eller hänga oss över dom höga kanterna. Nä, det blev smidigare att använda en badbalja under de första gångerna eftersom det tog ett tag för Frans att slappna av i vattnet. Första gången vi badade honom, undrade han nog mest vad vi höll på med. Nu älskar han det som sagt så vi försöker få in det 2 ggr i veckan så han ska få slappna av lite. För oss har morgonbad fungerat bäst hittills för då har jag märkt att han sover extra gott i vagnen under lunchpromenaden.

badbalja bebis

Badbaljan som vi använder kommer från Twistshake och var den smidigaste jag hittade på nätet. Den går nämligen att fälla ihop så att den blir platt och på så sätt tar den ingen plats i badrummet. Man kan dessutom välja till att fästa en formad badkarskudde i baljan som gör det lite lättare eftersom bebisen flyter lite lätt på den. Frans avskydde den i början då den blev lite kall om man inte tryckte ner den ordentligt i vattnet men efter ett par gånger lärde jag mig att hela tiden hålla den varm genom att trycka ner den lite lätt under vattenytan.

Samtidigt såg jag till att hålla kvar armen honom dom första gångerna för att han skulle få  fortsätta känna sig trygg. Nu efter ett par gånger ligger han och flyter på den utan problem och jag kan fokusera helt på att tvätta honom. Sköljkannan, som du ser på bilden, är också guld värd för att kunna hälla lite av det varma vattnet över honom när han kallnar. Ni ska se hans reaktion då! Myser så mycket 🙂

badrumsset twistshakeI badrumssetet ingår den vikbara badbaljan, badkarskudde, sköljkanna, potta och badrumspall.

Vart jag hittade badbaljan? Alla delar du ser ovan ingår i ett badrumsset som vi beställde på Twistshake men det går även att köpa dom separat på samma sida. Om du blir nyfiken så kör dom sista chansen på sin vinterrea nu (50-70% rabatt på hela sortimentet). Använder du dessutom min kod som jag har i samarbete med Twistshake så får du 20% EXTRA på det redan rabatterade priset.

Pris | Badrumsset 898 SEK (Ordpris. 2245) Avdragen vinterrabatt + min 20% kod

20makeupbylina 20% EXTRA på det redan rabatterade priset.
(Koden giltig på alla produkter inklusive redan nedsatta varor! Fri frakt över 600 SEK)

/ Kram Lina

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar