EuropaWeekendresor

Från Milano till Nice

Jag önskar att jag satt på en strand någonstans nu men jag får hålla ut lite till i kylan! Åtminstone får jag några extra plusgrader i helgen då jag just nu är påväg till Milano till älsklingen!

Självklart valde italienarna att strejka just idag så ALLA flyg till Milano blev inställda! Typiskt men skam den som ger sig. Det blir en flygresa till Nice i stället så kommer älsklingen och möter mig haha herregud vilken fredags dramatik!

Jag har ett mission iaf som jag ska fixa på resan, julklappar! Hoppas på att kunna jobba bort en del så att jag kan slippa irra runt och leta dagarna innan i år igen haha Ha en fin helg!

/ I wish I was chillin on a beach somewhere now but I’ll hold tight a little bit longer in the cold! At least I get a few extra degrees during the weekend because Im on my way to Milan to meet my Darling! All the flights to Milano where unfortunatelly cancelled to day but I will fly to nice instead and meet him there haha such a friday drama.  Hope you will get a nice weekend folks!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU