ARTIKELN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR OCH GÖRS I SAMARBETE MED MAGNUS & FRIENDS

Nu är den bokad…min andra surf- och yogaresa ner till Portugal tillsammans med min väns surfskolan Magnus & Friends Jag var helt lyrisk efter första resan med dem 2017 då det var blev en otroligt lärorik upplevelse både fysiskt och mentalt.

magnus and friends Portugal
En utav mina närmaste vänner, Magnus, följde sin dröm och startade en egen surfskola!

För det blev verkligen en inre resa för mig. Jag utmanade mig själv, mina känslor, rädslor och jag upptäckte sidor hos mig som jag inte sett på ett tag. Detta gjorde jag i en kombination med stillsam yoga! Jag älskade det och det blev en utav de bästa veckorna i mitt liv.

 

I år går jag tyvärr igenom lite strul med kroppen bakom kulisserna så jag vet inte hur mycket jag kommer att klara av fysiskt i år MEN jag kommer att testa mig fram och utmana kroppen samtidigt som jag kommer ha full respekt om den säger ifrån. I vilket fall blir det helt magiskt att komma iväg och få uppleva den Portugisiska sommaren tillsammans med min vänner och helt nya människor. Som jag längtar!

surfa i portugal sommar

Om du vill följa med och är sugen på lite mer information så hittar du surfskolan Magnusandfriends.se! Vem vet! Vi kanske ses i sommar:)

Läs tidigare inlägg:
Bokad surfresa till sommaren
Surf & Yoga Semester i Portugal – Del 1
Surf & Yoga Semester i Portugal – Del 2

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar