ARTIKELN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR OCH GÖRS I SAMARBETE MED MARIA NILA

Idag är det internationella Vegandagen & vill du förena nytta med nöje så har du hittat rätt inlägg! Mellan den 1-12 November gör Maria Nila ett välgörenhetssamarbete där 100 % av inköpen nedan går till The Perfect World Foundation!

Maria Nila Internationella Vegandagen

Maria Nila är som ni säkert vet ett utav Sveriges bästa hårvårdsmärken! Alla produkter är 100% veganska och är sulfat- och parabenfritt. Jag älskar deras kvalité, dofter och jag har sedan en lång tid använt deras produkter regelbundet så jag hjälper mer än gärna till när de kör sina välgörenhetsaktioner varje år!

rabattkod maria nila

Jag har fått en personlig rabattkod [LE25] som ger 25% rabatt på www.marianila.com.  Alla intäkter vid köpet går till The Perfect World Foundations arbete. Nu till mina favoriter…

Style & Finish Dry Shampoo

…en utav mina favoriter sedan länge (som jag inte kan leva utan) är deras torrschampo: Style & Finish – Dry Shampoo [klick]! Den doftar typ päron och ger en ganska så sträv känsla i hårbotten, ett måste om jag ska få långvarig volym i håret. Den blir lite vit så om du är mörk i håret spana in produkten nedan. Jag har den i en travel size också!

Läs också: Maria Nila släpper Handtvål [länk]

Invisidry Shampoo

För dig som inte gillar det sträva utan bara vill få bort orenheter och olja i hårbotten har det kommit ett nytt torr schampo! Invisidry Shampoo [klick] är en torr puderspray för mörka och blonda hår som snabbt fräschar upp.

Quick Dry heat spray

Några andra nyheter värda att nämna! Quick Dry heat spray [klick] har jag använt för att förkorta föningstiden. Håret torkar snabbare när man sprayar den i fuktigt hår och dessutom innehåller den värmeskydd! Curlicue Cream [klick] har jag inte använt själv men det är en vårdande kräm som framhäver naturliga lockar och vågor i ditt hår.

Ember Myth

Sist men inte minst. Lagom till den kommande julsäsongen har de också släppt ett nytt doftljus: Ember Myth som verkligen doftar pepparkaka! Jag har inte sett den på hemsidan än men förhoppningsvis dyker den upp inom kort!

Happy shopping!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar