ARTIKELN ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR LYKO OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL LYKO.SE

Det har varit fullt fokus på att boa in oss i den nya lägenheten efter att vi kom hem från semestern. Frans har fått ett eget rum och det är så mysigt att se honom lysa upp varje morgon när vi går in och säger godmorgon till hans leksaker. Just nu är det olika former av djur som gäller så gissa om det blev poppis när han hittade sina nya badleksaker.

Jag hittade massor av söta djur från Isabelle Laurier när jag googlade efter roliga badleksaker att ha i badkaret. En badanka känns ju som en klassiker men den här stora XL ankan (länk till lyko) hade jag inte sett innan. Riktigt kul! Frans min när han kröp in i badrummet och såg den stora anka. 🙂

Dom andra mindre badleksakerna kommer i ett kit (länk till lyko) och är lika poppis att leka med på köksgolvet som i badkaret kan jag lova.

En annan sak som vi använt sedan ett par månader i badet är olika skrubbhandskar (länk till lyko) i roligt varianter. Vi har alltid använt en konjac svamp (länk till lyko) och tvättat honom med när han var bebis men nu när han är lite mer medveten har vi haft allt ifrån pirater till skelögda grodor här hemma. Ett supertips eftersom det är optimalt när man ska rengöra (läs distrahera) ett barn som gör allt annat än att sitta still. Funkar också på skötbordet om bebisen inte vill ligga still där heller:)

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar