True Soft Argan oil, Structure Repair & Luminous colour ( Ord.pris 249Kr st)

Fick ett litet bud härrom dagen och det doftade såååå gott om hela paketet så jag höll på att dö!  Jag är super taggad inför att testa dom, speciellt leave in krämen som jag tyckte doftade goast och mitt hår behöver det verkligen just nu. Har ni testat Maria Nilas produkter innan?

/Got a little gift the other day and it smelled soooo good from the whole package. I’m super thrilled to try them, especially the leave-in cream which smelled amazing and my hair really need it right now. Have you tried Maria Nila’s products before? If you want to read more about the products below please press the translation button to the right on this page!

True Soft Argan oil:

“En vårdande arganolja som mjukgör, återfuktar och stärker håret. Arganoljan absorberas snabbt in och gör håret smidigt och tar bort frizz. Colour Guard Complex skyddar håret mot UV-strålning och bevarar din hårfärg.”

Structure Repair:

“En leave-in cream med alger som reparerar och bygger upp skadad hårstruktur. Leave-in cream ger fukt, näring, sluter kluvna hårtoppar och skyddar håret vid användning av fön eller plattång. Applicera en liten mängd i handdukstorkat hår före föning eller användning av plattång.”

Luminous colour:
“Färgbevarande och värmeskyddande lotion som ger näring och glans för torrt och känsligt hår och skyddar håret vid användning av fön eller plattång. Reducerar frizz och ger ett smididgt och glansigt hår. Applicera en liten mängd i handdukstorkat hår före föning eller användning av plattång.”

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar