INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL BABYSHOP.SE

Är det något man värdesätter som nybliven småbarnsförälder så är det smarta baby hacks! Ett av de absolut bästa tips jag har fått hittills stavas utan tvekan: Vyssan lull tassar. Det är 4 knoppar som förvandlar barnsängen till en gungande vagga vilket underlättar enormt både på natten och på dagen när bebis ska somna om.

Ett av de smartaste baby hacksen!Har du funderat på att köpa vyssan lull tassar till spjälsängen men inte slagit till innan? Köp! Det är ett av de bästa investeringarna som vi gjort hittills (utöver min gravidkudde förstås).


Jag är inte ensam om att älska den här magiska uppfinningen. Jag har läst massor om dom på nätet och fick tipset från flera håll innan jag fick Frans. Knopparna ser ut som ovan och har en skruv i tassen som man monterar in i sängens ben (man får göra ett litet spikhål rakt upp i benet först så man har något att skruva i). Den runda delen ska alltså vara neråt vilket känns lite skumt i början. Hur som helst är de lätta att montera och blir bara bättre och bättre ju mer de används (blir mer gung i dom efter ett tag).

Varför du inte vill vara utan dom?
Vi har spjälsängen placerad en armslängd i från vår egen säng och på natten när Frans gnyr och är på väg att vakna, sträcker vi bara ut handen och gungar sängen lite lätt. Detsamma gäller på dagen om han somnar i vår famn eller i vagnen och ska bäras över till sängen. Så fort vi lagt ner han och han rör på sig lite oroligt så gungar vi sängen och han somnar om igen. Ett riktigt bra köp!

Pris | Vyssan lull tassarna hittar du för 420 kr på Babyshop.se

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar