Månadens favoriter 2024 är här och det innebär att jag listar de bästa skönhetsprodukterna från varje månad som jag älskar från första stund, använder extra mycket eller som är självklara för mig i mitt jobb som Makeup Artist. Det här är produkterna du inte får missa i Januari!

  1. The Face Jelly  rabattkod längre ner i inlägget (reklamlänk mantle) 2. Sky High Mascara Burgundy Haze (reklamlänk lyko) | 3. Gel iQ Start kit (reklamlänk Åhléns)

 


Produkter använda i looken:

Bas:
Nars, Light Reflecting Collection Foundation
Nyans Santa Fe (länk lyko)
Nars, Eye Brightener Färgen Night Swan (länk lyko)
Solar Infusion Cream Bronzer Seychelles
(länk skincity)
Bareminerals, 16hr Skin-Perfecting Powder Foundation
Nyans Light 22 Neutral (länk lyko)
Nars, Liquid Blush Färgen Wanderlust (länk lyko)

Ögon:
Pür, On Point Eyeshadow Palette Wednesday
(länk lyko)
Sweed, Satin Eyeliner Margaux Bordeaux
(länk lyko)
Maybelline, Sky High Mascara Burgundy Haze (länk lyko) *nyhet*

Ögonbryn:
Anastasia beverly hills, Brow wiz  Nyans Medium brown (länk Lyko)
Bareminerals, Strength & Length Brow Gel
Nyans Coffee (länk lyko)

Läppar:
Hourglass Soft Matte Lipstick  Färgen Tulip (länk bangerhead) *nyhet*
Hourglass Shape and Sculpt Lip Liner Färgen Flaunt (länk bangerhead) *nyhet*

Nagellack:
Depend Gel iQ Nail Polish
Färgen Soaked in sand (länk lyko) *nyhet*

rabattkod mantle 20 %

1# The Face Jelly – Super-Hydrating Gel Moisturiser | Mantle

Är din hud supertorr just nu? Januari är en av de mest fuktfattiga månaderna pga att huden tvingas möta kyla och värme om vartannat så. Vi smörjer och smörjer för att komma “tillbaka” i balans men ingenting hjälper. Jag har ett toppen tips till dig!

Det första jag vill tips om är att unna dig en peeling för att ta bort gamla hudrester men sedan är mitt hetaste tips att testa Mantles The Face Jelly cream! Herregud vilken fantastisk produkt de tagit fram. The Jelly cream en lätt, vattenbaserad gelkräm som ger huden djupt penetrerande fukt utan att täppa till porerna. Det är svårt att beskriva hur stor wowkänsla jag fick vid första användningen men jag ska försöka.

Mitt första intryck var att huden sa “slurk”. Gelen, som innehåller en vitaminrik blandning av klorofyll, hyaluronsyra, centella och peptider slank ner i huden och ansiktet kändes på studs fyllig, fuktig och lämnades med lyster. Det känns som att använda en ansiktsmask när du applicerar den men sen sjunker den in och lämnar huden som ny. Min hud älskar den!

Jag rekommenderar den SÅ varmt att jag frågade Mantle om en rabattkod till er bara för att jag så gärna vill att ni ska få testa den!

Klicka på länken och använd rabattkoden: MAKEUPBYLINA för 20% fram tills 6/2.

Pris | The Face Jelly – Super-Hydrating Gel Moisturiser kostar 750 kr (reklamlänk mantle)
 

Sky high Burgundy hazeAtt bära en färgad mascara, är en spinn off på den bruna mascara trenden 2023, som helt klart  är här för att stanna!

2# Lash Sensational Sky High Mascara Burgundy Haze | Maybelline

På årets Daisy beauty expo mässa fick jag lägga vantarna på en av årets hittills mest hajpade nyheter. Maybellines Sky high mascara är populär som den är men den nya nyansen i burgundy haze, en lila/vinröd färg har fått alla att gå bananas online!

En av vårens hetaste trender 2024 är att använda färgad mascara en spinn off på den bruna mascara trenden 2023 som är här för att stanna. Det är ett smart trick för att förnya din vardagsmakeup på bara några sekunder. Färgen Burgundy Haze gör verkligen det lilla extra i sminklooken eftersom den lila/vinröd nyansen hjälper dig att framhäva din ögonfärg bra mycket mer än vad en vanlig svart mascara kan göra, utan att det blir för uppenbart att fransarna bär en annan färg!

Sky High Burgundy Haze jämförs som en prisvänlig version till Charlotte Tilburys Dream pop (reklamlänk NK) som jag skrivit om innan. De skiljer sig dock åt när det kommer till formula då Sky high fokuserar på separation, längd och diskret färg medans Charlottes Dream pop ger mer volym, drama och färg (en något vinröd ton).

Sky high är ett fantastiskt alternativ till dig som är sugen på att testa något nytt utan att bli spendera för mycket ur plånboken! Varma rekommendationer.

Pris | Sky High Mascara Burgundy Haze kostar 199 kr (reklamlänk lyko)

 

gel iq start kit depend vårfärger

3# Depend Gel iQ Start Kit | Depend

Det här är den bästa investeringen du kan göra 2024 (om du inte redan har den) och den bästa presenten du kan ge bort! Genial produkt som lyfts för andra gången i månadens favoriter i samband med att nya vårfärger släppts!

Något som jag unnade mig ofta innan jag fick barn var att gå och göra naglarna på salong. Det är absolut något jag skulle kunna fortsatt med eftersom de är proffs men just nu prioriterar jag tid som aldrig förr och  därför vill jag IGEN hylla Depends Gel iQ startkit, som ger dig en möjlighet att få till ett par salongsnaglar hemma själv. Det är så enkelt!

Skillnaden mellan gellack och vanligt nagellack?
Glöm avskavda naglar! Själva grejen med gellack är att det skiljer sig från vanligt nagellack eftersom det håller i flera dagar utan att det skavs bort. Det som krävs är att man använder en UV-lampa för att härda lacket och i Depends Gel iQ startkit,  får en egen lampa för hemmabruk, ett under- och överlack, två rengöringssteg och en cuticle pusher och nagelfil. Det enda som inte följer med är själva färgen på gellacken som man får köpa till själv för 85 kr (välj bland alla vackra färger här). Med hjälp av det här enkla startkitet kan du med andra ord göra en egen nagelbehandling i fem enkla steg som ger ett superfint och glansigt resultat som sitter i upp till 14 dagar!

Jag har gjort en steg för steg guide på Instagram där jag ger ett par tips på vägen för ett så bra resultat som möjligt, så missa inte den muntliga versionen av månadens favoriter Januari 2024 som kommer sparas ner i mina highlights @makeupbylina.

Du hittar alla 7 nya vårfärger här (reklamlänk åhléns) 

Pris | Du köper startkitet här Gel iQ Start Kit för 399 kr (reklamlänk åhléns)

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar